Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Complexul “Dyado Yotso”, Ochin DolCod 2751


Există un drum care ne să conduce la complex. Oferă o privire de ansamblu asupra Ochin dol, iar locul este construit în 2005. La complexul „Mos Yotso” principala atractie este o sculptura de cinci metri a lui Vazov bunicul erou Yotso din povestea „Mos Yotso”. Proiectul monumentului este opera sculptorului Monica Igarenska și George Tishkov, ideea lui Ognian Petrov, născut în același sat, și cu sprijinul municipalității Mezdra, de stat și alți donatori. Sculptura din piatra alba Vrața.
Există o frumoasă grădină de flori, un foișor și un restaurant panoramic, care oferă mâncăruri tradiționale bulgărești. Arhitectura clădirii este interesantă și tavanul are decorațiuni sculptate în camera principală. În pădurea de pini din apropiere vizitatorii pot vedea o casă atractivă din lemn, la care există o fântână cu apă rece de munte și de recreere.
În fiecare an în luna mai, în imediata apropiere s-a organizat Festivalul National de Folk „Unde este Bulgaria”
În fiecare an se desfasoara un concurs literar național pentru proză scurtă „Moș Yotso” intitulat „Dragoste de Bulgaria și respect pentru frumusețea sa.”Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12828097