Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Stadionul Dimovo, DimovoCod 2694


Stadionul este folosit de echipa locală de fotbal Botev (Dimovo).

Stadionul Drenovets, DrenovetsCod 2693


Stadion nou construit. Construit cu fonduri de la municipiul Vidin și Fondul de stat „Agricultura”.

Stadionul Rujinți, VidinCod 2692


Stadion nou construit. Construit cu fonduri de la municipiul Vidin și Fondul de stat „Agricultura”.

Stadionul „Orășenesc”, BelogradchikCod 2691


Stadionul este folosit de echipa locală de fotbal numită „Balcanic”. Echipa concurează în grupa a treia din campionatul bulgar de fotbal.

Drumul Antic „Via Militaris”Cod 2690


Drumul antic Via militaris din nord-vestul Bulgariei de astăzi a devenit un traseu turistic preferat. Se află după podul peste Dunăre, de la o distanță de 5 până la 20 km, și sunt atracții istorice și naturale cunoscute și mai puțin cunoscute pe care turiștii curioși le pot vizita într-un week-end interesant.

Traseu pentru Drumeție – Satul Stakevtsi – Zona „Orașul Lalkin”Cod 2689


Durata totală a traseului – 4500 m. Sunt în total două etape: Prima etapă – drum plat A doua etapă – pantă lină Traseul trece prin păduri de fag, fiind la fosta graniță cu țara vecină Serbia.

Traseul pentru Drumeție – Satul Stakevtsi – Zona „Pisana Buka”Cod 2688


Durata totală a traseului – 4500 m. Trei etape: În primul rând – o pantă accentuată În al doilea rând – un drum plan A treia etapă – abruptă Durata deplasării într-o direcție facând jogging este de 3 ore, iar într-un ritm mai rapid – 2,5 ore. Traseul este constant, alternând porțiuni împădurite cu porțiuni […]

Complexul Turistic Magura, RabishaCod 2687


Complexul este situat la intrarea în pestera Magura, în apropierea satului Rabisha, regiunea Vidin. Complexul oferă activități distractive și utile, cum ar fi surfing, pescuit, degustare de vinuri și plimbări cu bicicleta.

Complexul Sportiv, BelogradchikCod 2686


Sala este multifuncțională cu dimensiunile 36x19m adaptate pentru volei, baschet și de fitness. Complexul are, de asemenea, o sală de conferințe.

Traseul pentru Bicicletă Euro Velo 6 – E4 – DunăreCod 2685


Conexiune regională integrată pentru dezvoltarea turismului în municipalitățile Negotin, Kladovo și Vidin este baza pentru viitorul produs în comun, datorită amplasării geografice a zonei de la Poarta de Fier, Negotin și Cornul de Aur.


codelist


booked.net13108691