Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Vrashka ChukkaCod 2638


Înălțimea Vrashka este retrasă, în nord-vestul Bulgariei, în prim plan la vest, între Vidin și Serbia.
Înălțimea izolată Vrashka se ridică în partea vestică a părții anterioare și se află la granița cu Serbia între punctele de frontieră 403 și 410. De la nord la sud de frontiera de stat înălțimea se împarte în două părți, la sud-est este cea mai mare iar porțiunea de mărime mai mică intră pe teritoriul bulgar. Partea de jos și care este mai mare ca mărime – se află pe teritoriul sârb. Vârful este format în principal din calcare jurasice. pantele în toate direcțiile sunt abrupte, spre sud, printr-o șa mică (450 m), asociată cu munte Babin Nas și la nord șaua Vrashka (367 metri) separă vârful de bazinul plat Baci.
Lungimea înălțimii de la nord-vest spre sud-est este de 3 km, iar latimea – 1-1,2 km. Înălțimea maximă este Muntele Vrashka (692 metri), care se ridica la mai mult de 300 de metri deasupra terenurilor plate din jur. Dealul este acoperit cu tufe joase și paduri iar cele mai înalte vârfuri sunt goale, iar partea de jos este teren agricol.
La nord de înălțime, în șaua Vrashka, la punctul de control „Vrashka” merge drum secundar II-14 din Vidin în Kula, spre orașul sârb Zajecar, care este situat la 11 km vest de șa.
În piciorul de nord-vest al înălțimii, pe teritoriul Serbiei, este în curs de dezvoltare un depozit de cărbune.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12157996