Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Traseul pentru Bicicletă Belogradchik – Borovitza – FalkovetsCod 2684


Distanță: 16,4km, deplasare generală + 395 m, -633m; Nivel: Intermediar.
Plecarea este din centrul Belogradchik. Drumul trece prin ascensiuni ușoare și intră în zona de deal. Fiți atenți atunci la prima deviere importantă la dreapta, atunci când cărarea marcată cu albastru este separată cea marcată cu roșu. Mergeți în jos prin pădure. Urmează o altă răscruce importantă în pădure. Pentru Borovitza – mergeți la stânga. Urmați albia râului. Există o intersecție de mai multe râuri mici. Zona deluroasa traversează mai multe râuri. Sunt peisaje fantastice ale Coconar și în coborâre spre satul Borovitsa.

Atunci când mergeți pe drumul asfaltat spre sat, virați la stânga și continuați pentru aproximativ 1,2 km în apropierea celuilalt capăt al satului, Ia-stânga. Pe o porțiune de drum se trece pe scurt printr-o coborâre și urcare abruptă. Aici trebuie să coborâți de pe bicicletă. Se trece prin podgorii, est eo mică urcare prin padure, apoi o zonă deschisa, apoi un viraj brusc la stânga la pădurea de fag. Urmează calea (câmpie, deal, iar la sfârșit coboară prin pădure), care vă va duce la drum asfaltat în Falkovets. Hotelul „Madona Inn” este situat în partea stângă a drumului.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net13114004