Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Baza Hipică Regatul Cailor, VarlaamCod 1062


Clubul de echitație, aflat în sudul capitalei, se întinde pe o suprafață de 6,5 ha și oferă o varietate de facilități –  spații îngrijite, aerisite, luminose, hambare curate.

Grajdul se întinde pe o suprafață totală de peste 1100 mp și are 38 de boxe, din care 16 boxe au acces exterior. În plus este dotat cu sistem de încălzire pentru a menține temperatura confortabilă în timpul iernii și sistem de ventilație pentru a asigura un flux constant de aer proaspăt.

Deasemenea, grajdul dispune de două selarii și două boxe pentru dușul și baia calului, din care una este echipată  cu uscător  cu ultraviolete – Solarium Sunny III – 3714 W.

Activitatea în manejul acoperit se desfășoară pe suprafața totală de 1750 mp (26,3 * 66,5 m), un spațiu care dispune atât de lumina naturală din abundenta cât și de luminatoare. Manejul acoperit dispune de o tribună special amenajată pentru însoțitori sau pentru publicul iubitor  de concursuri și spectacole ecvestre.

Manejul amenajat în aer liber are o suprafață de 2700 mp (30*90 m).

Centrul dispune  de un al doilea  manej în aer liber amenajat special pentru concursuri cu o desfășurare  pe suprafață totală de 6300 mp (70*90 m)

Clubul de echitație Regatul Cailor mai dispune de un loc de joacă pentru copii, o tavernă cu capacitate de 100 locuri la mese și hambare pentru nutrețuri.

Servicii:

– Antrenament sportive

– Antrenament cai

– Management cai și sportive

– Pensiune cai sport

– Lecții de echitație

– Școală de echitație

– Transport cai

– Evenimente

– Sesiune antrenament

 

 

 

 Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12688141