Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Biserica din Satul Antimovo, AntimovoCod 2439


Biserica „Sf. Înălțare”, în satul Antimovo a fost construită în anul 1891, cu donațiile și munca emigranților bulgari din Tracia de Est.
Satul Antimovo este numit după municipiul Kuzgun, regiunea Viskyoyska, districtul Tutrakan. Înainte de războiul ruso-turc a fost locuită preponderent de turci și cerchezi. După război și Tratatul de la Berlin bulgarii, situați în Tracia de Marea Egee se îndreaptă spre teritoriul bulgar eliberat. La data de 3 martie 1879, 100 de refugiați au pornit într-o caravană de treizeci de căruțe cu animale, bunuri de uz casnic și oameni. După o călătorie grea și lungă, caravana s-a stabilit în satul Kuzgun, unde refugiații au început o viață nouă. Curând, s-a construit o școală, s-a creat Fondul Rural „Seceră” și s-a construit o biserică ortodoxă. În anul 1906 au redenumit satul lor, cu numele lui Exarh Antim, care era din orașul Lozengrad, Tracia de Odrin. Clădirea nu este modernizată și extinsă. Este păstrată în forma sa originală. Atunci când s-a realizat construcția sa, s-a folosit în principal lemnul.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12703947