Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Biserica „Sf. Nicolae Făcătorul de Minuni”, BarziaCod 2166


Biserica „Sf. Nikolay”, cunoscută sub numele de „Biserica latină” este situată la o înălțime mică, în centrul satului Barzia. Se urcă spre ea din piața din fața municipalității. Conform spuselor localnicilor, biserica a fost construită în secolul XVI. În secolul XIX, din cauza creșterii demografice, biserica a fost extinsă cu șase metri. Acest lucru s-a întâmplat probabil în 1865, deoarece potirul conservat este din 9 martie 1866. Biserica este refăcută în timpul secolului 20. Biserica este o bazilică, zidul original de la sud a fost săpat în stâncă și nu are ferestre. Muralele sunt din 1870 și sunt muncă unui pictor fără experiență necunoscut.
Acum câțiva ani, catapeteasma a fost înlocuită cu una nouă, re-sculptată, dar mult mai puțin artistică decât cea veche. Ușile Împărătești ale iconostasului vechi sunt stabilite în nava bisericii, iar peste ele sculptura este realizată în a doua jumătate a secolului al XIX-lea. Simbolurile sunt făcute mai târziu.
Astăzi, biserica a fost complet renovată, dar și-a pierdut autenticitatea sa, care transportă spiritul din epoci apuse.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12699507