Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Centrul de Echitație din Satul Riben, RibenCod 2254


Numele satului provine dintr-o fostă așezare romană și stația rutieră Ad Reclamatia. Situat pe teritoriul terenurilor de azi ale satului, a fost numit oraș de pește, datorită peștelui în cantități mari din râu. Zona lacului, care astăzi este o zonă de captare a apei pentru sat și pentru orașul Guleanți, în timpul stăpânirii turcești era lac deschis. Când fiul lui Aga local s-a înecat acolo, Aga a ordonat ca săteni să planteze spini de-a lungul coastei și să sece lacul. De atunci și până azi a dispărut complet și a devenit o sursă de apă subterană.
În satul Riben există o pistă de ciclism unică în Balcani, care a găzduit competiții naționale și internaționale. La fel ca aproape toate satele pescărești la nivel național, nu este atât de locuit, dar există o tendință a tinerilor de a reveni.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12502109