Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Centrul pentru Vizitatori, BelogradchikCod 2660


Acesta este situat în apropiere de cetatea Belogradchik. Face parte dintr-un proiect pentru conservarea patrimoniului cultural în regiune și este finanțat prin Programul Operațional „Dezvoltarea regională” 2007-2013.
La nivelul inferior al cladirii se afla sala de conferinte, și un spatiu comercial de vânzare de suveniruri și materiale promoționale și de expoziție muzeală. Aici ei sunt și grupurile sanitare. La etajul superior de pe partea laterală a străzii care duce la castel, este centrul de bilete. La etajul intermediar este loc pentru ghizi și personalul tehnic.
Acoperișul clădirii are forma unui amfiteatru, cu 17 de rânduri de bănci și o capacitate de 300 de persoane.
Acoperișurile băii sunt proiectate ca terase verzi. Accesul pentru persoane cu handicap este oferit la toate nivelurile de centru. Trasee cu flori și verdeață sunt aranjate în fața centrului, și s-a plantat un total de 300 de plante din 27 de specii.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net9126936