Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Hanul Madonna, FalkovetsCod 2603


Han Madonna se află în Falkovets la numai 14 km de orașul Belogradchik, la 52 km. din oraș. Vidin și 170 km. Sofia începe acolo unde fenomenul natural Belogradchik de potasiu.
Hanul are doua studiouri, sase dormitoare, zece camere duble si o camera single. dotate cu baie proprie, TV și Wi-Fi internet si o sala de conferinte cu 40 de locuri.
Restaurantul dispune de 60 de locuri impartite in doua camere. În timpul verii, grădina există 20 de locuri. Aici vă puteți bucura de preparate din bucătăria bulgară delicioase și specialități unice Torlak, precum și pentru a aprecia vinurile locale și divinurile.
curte 7-decare a construit o infrastructură de mare pentru oaspeții cu rulote.
Ai o mare oportunitate de a practica alternativă, ciclism, drumeții și peșteră turism, vânătoare și pescuit, sport, caiac și rafting. Punct de plecare pentru vizite la Belogradchik Rocks cetate „Kale”, „Măgura” cetate pestera „Baba Vida” si numeroase manastiri din nord-vestul Bulgariei.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12488158