Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Complexul de Odihnă şi Recreere Ştrand Vedea, Turnu MăgureleCod 1566


Complexul de Odihnă şi Recreere “Ştrand Vedea” beneficiază de două bazine, pentru adulţi şi copiii şi de 600 de şezlonguri.

În cadrul complexului sunt puse la dispoziție următoarele servicii:

– bazin;

– saună;

– jacuzzi;

– teren de fotbal;

– lecții de înot.

Locația include un bazin acoperit pentru adulți, o piscină exterioară, vestiare, dușuri, șezlonguri și un restaurant. Accesul este permis și pe timpul iernii.

În fiecare zi complexul este deschis între orele 9 – 24, iar joi programul începe de la ora 14. Prețul unui bilet este de 10 lei. Elevii și studenții beneficiază de reduceri la 50%.

În ceea ce privește prețul de închiriere a terenului de fotbal din incinta complexului, acesta a fost stabilit la 20 de lei în timpul zilei și un tarif de 30 de lei pentru activitățile nocturne. Programul acestuia se poate prelungi până la ora 20:00.

Complexul a fost redeschis în anul 2011, după ce a fost renovat de către autoritățile locale.

Înființarea oficială a orașului Turnu, actualul Turnu Măgurele (s-a numit astfel spre a se deosebi de Drobeta Turnu Severin și Turnu Roșu) s-a hotărât la data de 27 februarie 1836 pe timpul domnitorului Alexandru Ghica.

Planul orașului a fost elaborat de inginerul german Karl Zohl, sub forma a două cercuri aproape tangente interior, cu trei bulevarde lungi formate unul pe diametrul comun al celor două cercuri și două din ele pe două coarde tangente exterior la cercul mic, străzile pornind ca niște raze, sub formă de semicercuri interioare cercului mare, stabilind astfel străzile, piețele, locurile pentru construcțiile proprii și suprafața locurilor de casă.

Turnu Măgurele are în componența administrativă și cele două cartiere vechi ale așezării, Măgurele și Odaia, precum și noul cartier, Taberei (cunoscut popular sub denumirea de „Catanga”, pentru că ridicarea acestui cartier a început în anii 1960 când în Africa, mai precis in provincia Katanga din Zair, era în toi un conflict armat deosebit de sălbatic).

 Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12502242