Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Complexul Renovat Etnografic “Sf. Sofroniy Vrachanski”, VrațaCod 2697


Complexul Renascentist-etnografic „Sf. Sofronius Vrachanski” acoperă o suprafață de 5,5 acri, pe care există trei case stil tipic arhitectural renascentiste pentru această regiune și două clădiri publice din aceeași perioadă – casa familiei Hadzhitoshev și casa lui Ivan Zambin, clădirea școlii renașterii „Înălțarea” și „Sf. Ascensiune”. Toate acestea au fost declarate monumente istorice de arhitectura.
Construcția complexului se realizează în etape. În anul 1976 este deschis vizitatorilor casa-muzeu „Dimitraki Hadzhitoshev.”
Dupa terminarea lucrărilor de restaurare ale construcției la mijlocul anilor ’80 au fost pregătite pentru deschidere expunerilor Școlii Renașterii „Înălțarea” și casa lui Ivan Zambin de Grigor Naidenov, „Sf. Înălțarea a Domnului” și s-au construit spații și adăpost special pentru expunerea vehiculelor tradiționale și utilajelor agricole. Deschiderea oficială a complexului se face la 25 mai anul 1986.
Expoziția „Sf. Sofronius Vrachanski”, arată cele mai caracteristice culturii populare tradiționale ale populației din Vratsa, diferențele regionale și unitatea culturii populare bulgare. Construit pe secvența istorică în afișarea proceselor și evenimentelor etnografice, în ordine cronologică, ele acoperă perioada de la mijlocul secolului al XIX-lea și primele decenii ale secolului al XX-lea.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12875076