Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Crama Borovitza, BelogradchikCod 2601


Amplasată printre stâncile Belogradchik și situată în apropierea satului, „Crama Borovitza” este orientată în principal spre crearea unor loturi relativ limitate de vinuri cu caracter pronunțat și specifice teritoriilor din Nord-Vest-ul Bulgariei, o regiune care oferă oportunități bune de obținere a strugurilor și a vinului cu caracteristici distinctive.
Datorită cantităților extrem de limitate de prelucrare a strugurilor, produsele din pivnița „Borovitsa” sunt în cantități mici, dar cu un caracter foarte proeminent, care reflectă caracteristicile specifice ale teritoriului. O parte din vii sunt situate pe celebrele roci Belogradchik de pe solul nisipos-pietros roșu.
Prin proiectul „Vinurile” au fost oferite două colecții selectate și limitate ale vinurilor din colectia Borovitza, de colecție, din colecția „Les Amis”.
Fabrica de vin Borovitsa este un membru al Asociației producătorilor independenți din Bulgaria.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12156412