Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Dohodno Zdanie (Casa Profitului), RuseCod 2356


Dohodno Zdanie este un monument arhitectural valoros, construit conform proiectului arhitectului vienez Peter Paul Brang. A fost construită în perioada 1898-1902, în partea centrală a orașului Ruse. Numele provine din ideea că clădirea urma să păstreze veniturile provenite de la consiliul școlar de atunci, din chiriile anumitor magazine, salonul de teatru, bibliotecă și cazinou.

În zilele noastre, Dohodno Zdanie este un monument cultural și unul dintre simbourile orașului, împreună cu Monumentul Libertății. Fațada clădirii este în stil neoclasic, decorată cu elemente plastice și detalii arhitecturale caracteristice pentru sfârșitul secolului al XIX-lea. Cele șapte figuri ale clădirii Dohodno Zdanie, simbolizând cultura, știința, agricultura, meșteșugurile, comerțul, apărarea și zborul spiritului, continuă să dea direcții noi pentru utilitatea clădirii, și anume: loc pentru întâlniri culturale, concerte și spectacole de teatru, loc pentru conferințe și expoziții, loc pentru expoziții și alte manifestări artistice.

Capacitatea sălilor din Dohodno Zdanie este următoarea:
Sala mare – 600 locuri;
Sala-cameră – 160 locuri;
Sala mică – 50 locuri;
Sala Europa – 300 locuri.

Dohodno Zdanie dispune de 5 foaiere elegante, potrivite pentru întâlniri, evenimente de mici dimensiuni, cocktail-uri. Clădirea Dohodno Zdanie este locul potrivit pentru desfășurarea de conferințe, mese rotunde și alte evenimente.
În Dohodno Zdanie este găzduit și Teatrul Dramatic „Sava Ognyanov” – Ruse.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12181643