Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Asociația Maeștrilor în Meșteșuguri Artizanale, RuseCod 2297


Asociația Maeștrilor în Meșteșuguri Artizanale Populare (ZMNHZ), este o organizație unică, bulgară, de 40 de ani, al cărui scop principal este acela de păstra, dezvolta și populariza meșteșugurile artizanale populare, ca parte a moștenirii culturale a Bulgariei.

Asociația națională „Asociația Maeștrilor în Meșteșuguri Artizanale Populare” (ZMNHZ) în acest moment este cea mai veche asociație în funcțiune asociație a meșteșugarilor din Bulgaria.
ZMNHZ a fost înființată în 1967 și, în ciuda vicisitudinilor dezvoltării sociale și politice, există și astăzi. Acest lucru se datorează faptului că Asociația s-a transformat treptat dintr-o organizație profesională într-una artistică. Scopul să principal este păstrarea și dezvoltarea meșteșugurilor tradiționale, cu accent pe calitățile artizanale ale acestora – acel aliaj dintre aplicabilitate și rafinament, care te face să zâmbești. O altă sarcină importantă a Asociației este formarea de noi meșteșugari și descoperirea de noi talente care să continue tradițiile autentice naționale în meșteșugărit.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net13109001