Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Mănăstirea Rupestră de la Nisovo, IvanovoCod 2365


Marea mănăstire rupestră de la Nisovo, „Sfinții Constantin și Elena” datează din secolu al XI-lea. Se află la aproximativ 5 km sud de satul Nisovo, în amonte, pe malul drept al râului Mali Lom, pe teritoriul Parcului Natural „Rusenski Lom”. Se consideră că acesta este cea mai mare dintre toate mănăstirile din piatră din Polomie.
Drumul până la aceasta este foarte ușor – după apariția vegetației luxuriante din primăvară, drumul este acoperit până la cruce. Însă, mersul pe jos timp de aproximativ o oră și jumătate este valoros datorită aerului curat cu miresme naturale dar și ca urmare a corului neîncetat al păsărilor și a peisajului, a admirației față de oamenii care niciodată nu au avut o istorie liniștită.

În poiana de sub mănăstirea de piatră, niciodată nu a fost construit un loc pentru relaxare.
Până la mănăstirea din piatră se ajunge pe o scară îngustă, săpată în piatră. Vestigiile actuale ale complexului de piatră sunt alcătuite din hram și chilii, săpate ca extensii ale peșterilor existente. În stâncă se observă locurile în care au fost prinși stâlpii de lemn ai unor structuri suplimentare care au existat cândva. Se mai pot vedea în continuare vestigiile unei fresce medievale. Iar altarul hramului este și acum pregătit să vadă flacăra lumânării și să audă rugăciunea smerită, îm aminitrea întemeietorilor săi.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12150120