Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Mormintele cailor de lângă satul Nisovo, NisovoCod 2322


Un obiectiv interesant din apropierea satului Nisovo, municipiul Ivanovo, sunt mormintele cunoscute printre localnici, ca romane. Pe fiecare dintre acestea este o cruce și inscripții interesante cum ar fi vârsta, poziția socială și chiar profesia decedatului. Despre acestea se presupune că datează din secolele al XII-lea – al XIII-lea, însă, ca urmare a faptului ca cercetările arheolgice sunt nefinalizate, nu este cunoscut exact.
Profesorul Nikolay Ovcharov a emis teoria conform căreia mormintele se poate să fi aparținut cavalerilor templieri, ca urmare a formei specifice a crucii templiere care se vede pe o mare parte din pietrele de mormânt, iar în 2007 a început cercetarea. Conform directorului Muzeului Istoric Regional din orașul Ruse, dr. Nenov, în mormintele cunoscute și ca „Mormintele cailor” sunt îngropați cetățeni locali care au decedat din cauza ciumei din satul vechi care se afla pe acel loc. Pietrele de mormânt sunt legate de tradițiile școlii de prelucrare a pietrei din Ruse.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12489068