Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Zona Protejată Kalimok, BrashlenCod 2357


Zona protejată Kalimok-Brashlen se poate caracteriza ca una dintre primele 10 cel mai reprezentative zone pentru țară, ocupând o suprafață de 6000 hectare. Este situată pe teritoriul văii Tutrakan și include următoarele insule până la Dunăre: Mixhka, Malak Brashlen, Golyam Brashlev, Pyasachnik, Bezimenen, Kalimok și Radetski. În zona protejată, flora este reprezentată de 109 specii de alge, 10 specii de mușchi, 16 specii de ciuperci, peste 300 de specii de plante superiare. Cea mai mare bogăție sunt păsările. Pentru cele 242 de specii de păsări, dintre care 134 își fac cuburi, mlaștina de lângă orașul Tutrakan a fost declarată loc important ornitologic de către Bird Life International. Aici se află una dintre cee mai mari colonii de bâtlani din Bulgaria și, de asemenea, și unul dintre ultimii ulmi seculari rămași, plopi negri și stejari de Vardim din Bulgaria.

În zona protejată se poate practica observarea atât a diverse specii de păsări rare, cât și diverse activități sportive și turistice, cum ar fi coborârea pe Dunăre cu bărcile, vizitarea unei insule pe Dunăre și, de asemenea, ciclismul. În zonă există mai multe trasee marcate pentru biciclete.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12488258