Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Complexul Vinicol Șapte Generații, MechkaCod 2392


Complexul vinicol Șapte Generații este situat în Bulgaria de Nord, la 30 km vest e orașul Ruse și 100 km de București, România. Situată printre dealuri mici, zona are vedere panoramică către apusul soarelui în mijlocul podgoriilor și fluviului Dunărea. Dispune de o sală autentică de degustări și resturant, hotel de trei stele și o sală cu aer condiționat pentru evenimente.

Cu mult timp înainte, în 1878 mai exact, un tânăr bărbat, Iliya Rabchev, și-a părăsit familia din Bulgaria și a plecat în Franța, pentru a studia producția vinului. 4 ani mai târziu, acesta s-a întors în satul său natal, Byala Cherkva, la familia sa, pentru a fonda Crama „Rachev”. Toți au muncit dedicat și, în curând, crama „Rabchev” a devenit cel mai mare producător din zonă, exportând vinuri și băuturi spirtoase în Germania. Lyuben Rabchev, a cincea generație, a părăsit, de asemenea Bulgaria, și a plecat în America pentru a studia producția vinurilor și afacerile din acest domeniu. 40 de ani mai târziu s-a întors în Bulgaria și a fondat Crama de vinuri „Șapte Generații”. Acesta a ales satul Mechka din apropierea fluviului Dunărea, unde producția vinului este o artă încă din perioada romana. Acolo a produs vinuri din sortimentele Cabernet Sauvignon, Merlot şi Cabernet Franc și cupajele Cuvée și Rosé conform unor tehnologii clasice, învechite în butoaie de stejar. Imediat, lângă vinărie, a fost construit un complex în care familia se poate bucura de frumusețile naturale ale Bulgariei.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net11692037