Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Stalpishte, MechkaCod 2381


Zona Stalpishte se află pe malul fluviului Dunărea, și își ia numele de la Stalbove – pietre în poziție verticală, Mare și Mică, aruncate acolo de regele Marko și sora sa. Cândva, aici a fost un centru cultural și obeservator bulgar vechi, a căror amintire se păstrează în numele Mechka și în modelele de piatră ale Ursei Mari și Ursei Mici.
În apropiere sunt iazurile care adăpostesc colonii de păsări. Locul este o stație pe drumul migrator „Via Pontica”. Înarmați-vă cu binoclul și apropiați-vă de iazuri – dacă doriți, puteți să numărați păsările. Cât ați obținut? Împărțiți în minte majoritatea sectoarelor egale ca mărime, numărați păsările dintr-unul dintre acestea și înmulțiți rezultatul obținut cu numărul celorlalte sectoare. Mult noroc.
Există plajă. În zilele libere vin oameni cu corturi, iar unii încearcă să prindă pește.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12678319