Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Hotelul Milyana, KailukaCod 2267


Hotelul Milyana se află în Kailuka. Hotelul Mila oferă: parcare, restaurant, sală fitness, securitate, saună, seif, barbeque, sala de conferinte, tenis de masă, cafenea, cămin, TV, bucătărie, TV prin satelit, incalzire, frigider, mini-bar, telefon, baie / WC, cuptor cu microunde, balcon, vedere, fier de călcat, animalele de companie sunt permise, grădină.
Acesta oferă sală pentru seminarii (formare), a cărui capacitate este de 30 de persoane. Există, un loc pentru întâlniri de afaceri, cu o capacitate maximă de 10 persoane.
Hotelul Mila oferă trei apartamente, două camere single și o cameră dublă, în total există nouă locuri de cazare. Toate apartamentele și două camere single sunt dotate cu TV prin satelit, telefon, mini-bar, video. Toate apartamentele și două camere single două canapele pentru paturi. Capacitatea de cazare totală este de 9 până la 13 persoane. Când se utilizează canapeaua extensibilă poate găzdui zece oameni, în cazul în care este convenabil pentru oaspeți.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12900168