Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Hotelul Rostov, PlevenCod 2275


Hotelul Rostov este situat în centrul orașului Pleven. Acesta oferă camere sunt bine echipate și au vederi panoramice și Wi-Fi gratuit.
Camerele de la Rostov au aer condiționat, TV prin cablu și zonă de relaxare. Băile au duș și articole de toaletă gratuite.
Opțiunile de divertisment de pe site-ul includ un club de noapte, cazino și lobby bar. Rostov Hotelul are un restaurant care servește la mese rețete proprii, precum și mâncăruri populare internaționale, însoțite de o selecție largă de vinuri. Restaurantul și barul cu o grădină spațioasă sunt la dispoziția oaspeților.
La 20 m de hotel este un magazin alimentar. Convenabil situat în apropiere de centrul orașului plin de viață, hotel Rostov se află la 5 minute de mers pe jos de restaurante, cafenele și baruri. Kailuka este situat la patru kilometri de hotel.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net13113795