Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Muzeul de Istorie Modernă și Contemporană, DobrichCod 2075


Muzeul de Istorie Modernă și Contemporană se afla la intrarea în parcul orasenesc „Sf. Gheorghi”, creat in 1860 și declarat monument al artei de parc. Odata, pe acest loc a fost o cladire – un centru al vietii sociale si culturale a orasului. Aici au avut loc modernele pentru vremea aceea baluri si seri, matinee si serate. Mai tarziu, arhitecti italieni cunoscuti au transformat cladirea în cazinou. Mentinandu-si locul obtinut in societate pentru o perioada scurta de timp, acesta devine emblema a orasului, care merge pe drumul dezvoltarii sale europene. Astazi, in muzeu sunt aranjate doua sali de expozitie. Intr-una este prezenta expozitia „Natura Dobrogei” care impresioneaza vizitatorii cu aspectul sau original si puternic, fiind construita pe principiul dioramelor iar pe panourile sale panoramice prind viata peisaje naturale diverse cu reprezentanti tipici ai florei si faunei Dobrogei.
Sala vecina celei cu expozitia, este stabilita ca o sala de expozitii temporare si programe educationale. Aici sunt prezentate expozitii temporare cu semnificatie internationala, nationala si regionala si au loc diverse evenimente muzeale, programe educationale, auditoria, forme extracuriculare de educatie, lecturi, ateliere si concursuri pentru copii.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12880148