Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Stadionul Belite Orli (Vulturii Albi), PlevenCod 2291


Pe 19 august 1931 în Skobelev Park o duzină de activisti de fotbal au format Clubul sportiv „Vulturii Albi”, care în 1932 și-a schimbat numele în „Vulturii”. Clubul nostru se dezvoltă rapid și în 1941 obține finanțarea autorității locale pentru devene prima organizație de sport din oraș, care are propriul teren si vestiar. Mai târziu, pe acest loc a fost construit stadionul „Spartak”, acum numit „Vulturii Albi”.
După 1944 noul guvern din Bulgaria a început să intervină în viața sportivă. În 1946 la nivel local de partid este decis să facă clubul cel mai dezvoltat din Plevna, iar „Vulturii Albi” să fie redenumit „Republican” și se treacă sub auspiciile Ministerului. Acest nume nu le place fondatorilor săi și la 28 decembrie anul 1947 este convocată adunarea generală la care clubul a fost redenumit „Spartacus”.
La 20 ianuarie 1991 a fost înființată Asociația „Clubul Sportiv Vulturii Albi”, de către Victor Haydudov (fiul omului care a fondat legendarul Club Vulturii Albi din 1929) și de către un alt succesor.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12688893