Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Traseul Koprenska – Districtul MontanaCod 2182


Traseul Koprenska constă din mai multe etape cu grade diferite de dificultate. Se află în Montana, în nord-vestul Bulgariei. Se află la 131km de Sofia și la 35km de Montana. Începe din satul Kopilovtsi și vă duce până în zona de lângă Muntele Kopren. Traseele eco merg de-a lungul a trei râuri care formează două cascade celebre – Durshin și Saltul apei. Lungimea totală a traseului eco este de 20km, și poate fi făcut în aproximativ cinci ore.
Este recomandat să luați un ghid cu voi, pentru că unele părți ale traseului sunt destul de greu de trecut. Călătorul pe traseu Koprenska va simți puterea naturii și va fi uimit de creațiile pe care ea poate face.
Alte obiective interesante pe care le puteți vedea în zonă sunt Chiprovtzi (5km de oraș Chiprovci) Klisurkiya (în apropiere de Spancevți, Montana) și Manastirea Lopushanski (langa satul Damyanitsa), rezervația Ibisha și Cetatea Chuprene Roman kale.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net13109016