Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Turnul “Meshchiyte”, VrațaCod 2699


Unul dintre simbolurile eterne ale Vrața este Turnul cu ceas, sau mai bine cunoscut sub numele de Turnul Meshchiite. Imobilul este situat central – în apropierea Primăriei din oraș.

În conformitate cu informațiile istorice, acest punct de reper unic a existat încă din secolul al 16-lea și în trecut au avut caracter defensiv. Mai multe secole mai târziu a fost transformat într-un turn cu ceas, care arată perfect orele.

Fortificația, care ajunge la 13 de metri în înălțime și are o structură masivă de piatră, în trecut, a protejat orașul de hoți și animale de pradă. Imobilul are forma unei prisme drepte și constă dintr-un parter și trei etaje, care a servit pentru apărare. Etajul al treilea a fost acoperit cu o cupola din piatra cioplită pe patru arce boltite și pardoseli

Principalul material de construcție pentru construcția clădirii au fost pietre sparte și mortar. Zidurile sunt groase de aproximativ 1,80 m și fiecare etaj este atins printr-o scara de lemn cu un singur ax. Inițial, intrarea este situată pe latura de vest – aproape doi metri de sol. Dar, după un timp a fost zidită și s-a făcut una nouă pe latura de la est, la nivelul solului.

Turnul Meshchiite este foarte similar în aparență cu celălalt turn din oraș – Kurtpashova, dar amprenta este de trei ori mai mare și cu un caracter defensiv pronunțat.

În 2006, sunt realizate activități de agrement și s-a adăugat o nouă față artistică de iluminare pentru ca destinația să fie mai atractivă pentru turiștii din Bulgaria.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12149844