Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Balta Kartali, DurankulakCod 2048


Balta Vulturilor sau Kartaliisko este o laguna de pe coasta bulgara a Marii Negre, la 2 km est de satul Durankulak și la nord de Lacul Durankulashko, în apropierea taberei „Cosmos”. Suprafata sa este mai mare de 550 de ha. Acesta este separat de mare printr-o dună de nisip largă de pana la 100 m si inaltă de 1-2 m. Localnicii numesc balta „Kartalietsa”. Numele vine de la cuvantul turcic „kartal”, însemnând vultur – e vorba de cormoranii mari sau pasarile de prada care planeaza deasupra baltii si a Capului apropiat, Kartalburun.

Malurile baltii sunt dens acoperite cu stuf si papura. Adancimea sa este mica, dar este destul de plin de namol si lipitori. Balta Vulturilor este legata cu lacul Durankulashko printr-un canal artificial plin de namol și imbibat cu apa, din spatele plajei Durankulak. În aceasta sectiune exista facilitati pentru pescari.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net13085036