Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Berăria Huligans, RuseCod 2374


Berăria „Huligans” se află, conform modelului mondial, în centrul orașului Ruse. Aceasta este cea mai nouă achiziție în industria divertismentului din oraș, care și-a deschis recent porțile pentru cunoscătorii berii de calitate și mărcilor de calitate. Astfel, cele 60 de tipuri de bere oferite de „HOOLIGANS HARD ROCK BEER”, acesta fiind numele complet al noului local, sunt însoțite de o bucătărie excelentă și variată. „Huligans” a fost creată nu numai ca un local pentru mâncat și băut, dar și ca un loc confortabil de întâlnire. Conceptul nostru este să fim un bar special, spune administratorul Plamen Yosifov.

Avantajul berăriei este locația strategică a acesteia – în centrul orașului Ruse, pe str. „Rayko Daskalov” nr. 2, lângă clădirea cu ceas, cât și programul de lucru lung – până la 2 dimineața.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net13085067