Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Biserica Apostolică Armeană Surp Astvadzadzin, SilistraCod 2468


Biserica Apostolică Armeană „Surp Astvadzadzin”, în bulgară „Maica Domnului”, se află în orașul Silistra și este cea mai veche biserică armeană din Bulgaria. Informații despre construirea templului sunt pe inscripția de pe piatră, găsită îngropată în podeaua murdară a bisericii. Această piatră este acum expusă într-o încăpere a bisericii. În conformitate cu inscripția din biserica, această datează din anul 1069 în cronologia armeană, care este conform cu calendarul gregorian anul 1620.
Primul nume al bisericii a fost „Surp Krikor Lusarovich”, în limba bulgară „Sfântul Grigorie Luminătorul”. Într-un studiu al templului, s-a constatat că a fost inițial construit pe secțiuni principale și două camere mai mici. Între cele două camere mici este situat altarul, nu se obișnuiește să se lase obiecte peste el, cum ar fi flori artificiale, icoane, etc. Pereții sunt decorați cu picturi și icoane pictate cu vopsele de ulei. Cupola este unică cu picturile murale pe ea, lucru rar întâlnit în bisericile armene. În camera principală, în partea de sus, laturile de sud și de nord au deschideri aranjate într-un anumit mod pentru a îmbunătăți acustica în sala principală.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net13108662