Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Centrul Comunitar “Color”, VidinCod 2610


Centrul Comunitar „Color” din Vidin este o asociație independentă, auto-guvernată culturală și educațională a populației din Vidin. Este fondată pe 25 martie în anul 1870. Este situat în piața centrală a orașului pe Bd. Dobrici.
Centrul comunitar este o persoană juridică, cu scopul de a dezvolta cultura și creșterea valorilor intelectuale și a îmbogăți viața culturală din oraș. Este în strânsă colaborare cu instituțiile culturale și școlile din oraș. Este asociată cu alte centre comunitare și instituții din municipiu pentru a desfășura inițiative și activități comune, să mențină și să dezvolte obiceiuri și tradiții populare. Urmărește crearea unor condiții pentru dezvoltarea și exprimarea creativității tinerei generații. Obiectivul principal este de a dezvolta tradițiile populare și de folclor, muzică și dans. Printre prioritățile centrului comunitar este lucrul cu copiii și tinerii.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net10712846