Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Centrul Cultural Ion Vinea, GiurgiuCod 1044


Centrul Cultural Local Ion Vinea este pilonul activităților cultural-artistice din Municipiul Giurgiu; activitatea sa are la baza o bogată tradiție culturală și muzicală giurgiuveană, susținută de-a lungul timpului de mari personalități ca Victor Karpis, Teodor Bratu, Gheorghe Bărbulescu și continuată astăzi de profesioniști de înaltă clasă, sub conducerea profesorului de muzică Virgil Petanca.

Centrul Cultural Local Giurgiu, prin nucleul de profesioniști, prin structura, încadrare și performanțe, și-a propus ca în orice moment să poată reprezenta, național și internațional, Zona folclorica „Vlasca”, să cunoască, să conserve, să transmită si, prin participări la evenimente cultural-artistice, să facă cunoscute valorile tradiționale, contribuind astfel la promovarea imaginii pozitive a municipiului.

Ansamblu profesionist de cântece si dansuri populare “Doina Dunarii” este rodul muncii si entuziasmului dansatorilor conduși de coregraful Velicu Prodan, al Orchestrei, soliștilor vocali și instrumentiști, conduși de maestrul Stefan Stoica. Orchestra de suflatori „Valahia”, al cărei fondator este profesorul Virgil Petanca, a reușit cu sprijinul moral și material al Consiliului Local și al Primăriei Giurgiu să fie remarcată și apreciată, atât pe plan național, cât și internațional, înregistrând o premieră absolută, pentru o formație giurgiuveană de acest gen, prin participarea sa la Festivalul Internațional „George Enescu”.

 

 

 

 

Cursuri și activități cultural-artistice

 

  • Dans Modern – 20 RON/luna  (prof. Moga Stefania)
  • Instrumente Muzicale (chitara, orga, pian) – 20 RON/luna
  • Canto Muzica Usoara si Populara  – 20 RON/luna  (prof. Petanca Carmen Mihaela)
  • Pictura – 15 RON/luna (prof. Serbanescu Tanase Petra)
  • Dansuri Populare – 10 RON/luna  (prof. Prodan Velicu)
  • Teatru  – fara taxa (prof. Ionela Cralevici)

 Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net11333118