Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Domenii Importante pentru Păsări “Peretele”, TutrakanCod 2434


„Peretele” nu are statut de conservare naturală în temeiul legislației bulgare, dar a fost evaluat de către organizația de conservare internațională Bird Life International ca un loc important pentru conservarea păsărilor. Domenii importante pentru păsări in apropiere de Tutrakan constituie 6% din numărul total al Domeniilor importante pentru păsări din Bulgaria.
„Peretele” este o atracție turistică foarte mare pentru toți iubitorii de natură. Motivul este faptul că aceasta are cea mai mare colonie de albine mâncătoare de la noi, care este motivul pentru care obiectivul este inclus în rețeaua Natura 2000. Reprezentanții acestei păsări – latinescu Merops apiaster, preferă să facă cuib în solul loess moale, cum ar fi cel al „Peretelui”, în care sapă ușor tuneluri, lungi de un metru pentru a incuba în ele. Lungimea totală a peretelui loess este de aproximativ 100 de metri.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net13046444