Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Festivalul Dunărea de Foc din Tutrakan, TutrakanCod 2442


Unul dintre cele mai mari evenimente de vară pe fluviul Dunăre se întâmplă în Tutrakan la sfârșitul lunii iulie, într-un parc de pe malul râului complet renovat. „Dunărea de foc” este punctul culminant al săptămânii, ce are loc anual pe râu, în cursul căreia se întâmplă cele mai diverse evenimente culturale și sportive. În ultima sa zi are loc celebrarea tradițională a fluviului, inclusiv concursuri cu bărci de pescuit, înot peste Dunăre, concursuri culinare pentru cea mai delicioasă supă de pește, și grătarul de pește cel mai bine pregătit. Animații, expoziții, spectacole în aer liber ale școlilor de muzică și dans locale, completează sărbătoarea. În fiecare an există noi surprize, cum ar fi mersul pe scuter, zborul cu parapanta, barca turistică între Tutrakan și Oltenița, opera sub cerul liber și multe altele.
Seara digul devine scenă pentru concerte rock, iar după căderea nopții, în râu este ținut un spectacol de lumină cu foc „Dunărea de Foc”, care se încheie cu focuri de artificii spectaculoase peste râu.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12502277