Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Barajul Antimovo, TutrakanCod 2438


Barajul „Antimovo” este situat la 10 kilometri est de orașul Tutrakan ( Turtucaia ) și în imediata apropiere a zonei Hanul din Antimovo. Acesta este cel mai mare teritoriu din zonă. Este situat în apropiere de satul Antimovo, care, în ciuda locației sale superbe pe un platou deasupra lacului, are mai puțin de 30 de locuitori. Odată, satul a fost numit Kuzgun, municipalitatea Viskyoyska, districtul Tutrakan. Înainte de războiul ruso-turc din anii 1877-1878 a fost locuită în principiu de turci și cerchezi. După semnarea Tratatului de la Berlin, bulgarii aflați în Tracia pleacă din Marea Egee pe teritoriul bulgar eliberat. Aproximativ 30 de familii de Kavakli și Enidzhiya, districtul Lozengrad, provincia Odrin, au ajuns la Kuzgun și au început o viață nouă. Au construit o școală, au creat Fondul Rural, iar în anul 1906 au redenumit satul lor, în numele lui Exarh Antim, care era din Lozengrad.
Barajul Antimovo a fost construit în anul 1980. În trecut a fost umplut cu apă direct din fluviul Dunăre, de unde și fauna de pește bogată. Excelentpentru pescuit, dar, de asemenea, și pentru practicarea sporturilor de canotaj. Cu peisajul său frumos, oferă condiții perfecte pentru odihnă și relaxare.
Rezervorul este deținut de „Sisteme de irigare” – Sucursala Ruse EAD. Zona de apă are o suprafață de 960 de acri. Înălțimea barajului este de 32 m, lungimea – 445 m.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12212705