Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Fântână istorică KaynardzhaCod 2465


În aceasta zona, numita Fântână istorică, sătenii recunoscători din Kaynardzha au construit o fântână în anul 1892. Fântâna a fost construită pe locul în care, conform istoriei, a fost semnat Tratatul de pace la Kyuchuk-Kaynardzha, după victoria Rusiei asupra Imperiului otoman de război din anii 1768 – 1774, care pune capăt unuia dintre războaiele din Crimeea din Balcani.
În localitate există un centru turistic care oferă două expoziții istorice. O expoziție este dedicată împărătesei ruse Ecaterina cea Mare și războiului pe care l-a câștigat cu Imperiul Otoman și Acordului de pace de la Kyuchuk-Kaynardzha, din care o copie poate fi văzută acolo.
O altă expoziție prezintă dezvoltarea municipiului Kaynardzha în trecut și astăzi. Expoziția prezintă zonele folclorice și atracțiile naturale din regiune, teritoriile protejate ale râului Harsovska și râul Suha.
Aproape de centrul de informare are loc anual Festivalul de folclor „Pe la robinet, sub salcie”.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12149658