Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Zona de Agrement “Oțelul”, TutrakanCod 2436


Zona de agrement „Oțelul” a fost creată în anul 1981 în cadrul celebrărilor a 1300 ani de la fondarea statului bulgar. Construcția de oțel are peste 2,5 metri înălțime, iar în mijlocul a fost captat un izvor cu apă de băut. Lângă acesta este aranjată cu arbuști harta Bulgariei și este inscripționat anul 1300. Simbolurile se văd frumos din drumul principal primăvara, când tufele înfloresc în alb.
Ideea îi aparține ing. Stefan Boyadzhiev, director al managementului drumurilor locale, care este cunoscut în regiune, pentru aranjamentele sale de plante frumoase.
Zona este adesea vizitată de localnici și de turiști în trecere. În imediata apropiere sunt barajul „Boblata” și zona protejată „Boblata”, și domeniul important pentru păsări „Peretele”.
Zona este menținută în mod exclusiv cu munca voluntară a localnicilor din Tutrakan.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12704496