Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Eco-Aleea din Hotnitsa, HotnitsaCod 2536


Eco-aleea din Hotnitsa este situată în zona Veliko Tărnovo, în apropiere de satul Hotnitsa. Aproape de acest sat, în anul 2006, s-a constatat cel mai vechi aur din lume, de 7.000 de ani, până în prezent cel mai vechi a fost din Varna / 5000 ani /. A fost construită în defileul râului Bohot. Eco-aleea începe cu o frumoasă cascadă, cu o înălțime de aproximativ 30 de metri și un mic iaz. O caracteristică a cascadei este culoare ei verzuie specifică.

Eco-aleea în sine începe de la Cascada din Hotnitsa, care este una dintre cele mai pitorești cascade din țară. Eco-aleea se desfășoară de-a lungul râului Bohot și în amonte. Traseul traversează râul în mai multe locații pe o rețea de scări și poduri de lemn, care duc la cununa de piatră de peste râu. De aici puteți continua de-a lungul unui traseu îngust de-a lungul crestei timp de aproximativ o jumătate de oră pentru a ajunge la punctul de plecare al traseului. Interesante sunt cascadele, care formează râul. Lungimea traseului Hotnitsa este de aproximativ 1,5 km. Există o parcare unde poți lăsa mașina. La începutul eco-aleii în cascadă Hotishki există o zonă separată pentru picnic.

Eco-aleea din Hotnitsa – este construită în întregime în defileul râului Bohot. Potrivit experților, Cascada din Hotnitsa, situată în defileu, este cascada cea mai atractivă din nordul Bulgariei.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12703997