Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Muzeul Închisoare, Veliko TărnovoCod 2497


Clădirea, care adăpostește muzeul, a fost construită în mijlocul secolului al 19-lea, fiind construită doar din piatră. Închisoarea funcționează conform cu destinație până în anul 1954. Înăuntru este găzduit un tablou de fotografie cu unele dintre celebritățile, care s-au culcat acolo: Vasil Levski, Todor Kableshkov și altele.

Structura este realizată din piatra si are un parter și două etaje, două curți înconjurate de ziduri înalte și mai multe clădiri de servicii. Este făcută o reconstrucție a interiorului a celor trei celule și carceră, folosite în timpul luptelor pentru eliberare națională. În camera de tortură sunt prezentate aparatele, cu care sunt efectuate torturi și o descriere a celor mai comune torturi. În holul de pe panourile de la primul etaj sunt înscrise numele ale 399 luptători care au fost în închisoarea din Tărnovo. Pe un tablou de fotografie separat sunt portretele celor mai importante personalități închiși aici – Filip Totyu, Stefan Karadzha, Vasil Levski, Todor Kableshkov, Bacho Kiro, George Izmirliev, Todor Kirkov și altele.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12699701