Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Zooparc Pavlikeni, PavlikeniCod 2557


Zooparcul Pavlikeni este situat în orașul Pavlikeni, Veliko Tărnovo. Zooparcul are 119 de animale din 38 de specii care populează zona de 8 acri de 300-400 de metri din centrul orașului. La începutul parcului este construit un loc de joacă cu leagăne și tobogane pentru copii și bănci pentru părinți.

Creatorul zooparcului este din Pavlikeni, Dl. Dimitar Yankov, și totul a început în anul 1966, cu o căprioară, oferită de către echipa de vânătoare. Ulterior, chiar el – cu propria lui muncă și inițiativă, a luat decizia pentru a transforma obiectivul, fostul depozit de deșeuri din oraș, în grădina zoo. De-a lungul anilor, numărul și varietatea de animale cresc în mod considerabil, spre deliciul tuturor – mari și mici, adulți și copii care vin de bună voie aici, iar Grădina zoologică a devenit un loc preferat pentru locuitorii din orașul mic, care de multe ori vin să se bucure.

Deschis în fiecare zi de la 8:00 la 19:00.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12173482