Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Cascada din Kapinovo, VelchevoCod 2535


Cascada din Kapinovo este o mică cascadă de 6-7 metri. Înălțimea cascadei este relativ mică, dar piscina de sub cascadă este adâncă, de 20 de metri lățime și este locul perfect pentru plajă. La cascada se ajunge de la Veliko Tărnovo mergând spre Plakovo. Înainte de Plakovo cu toate acestea, trebuie să ieșiți la est spre satul Velchevo. De acolo, urmați indicatoarele spre Mănăstirea de Plakovo și Mănăstirea din Kapinovo.

Punct de reper este „Cascada din Kapinovo” sat Velchevo în Mănăstirea Kapinovo. Este o cascadă pe râul Veselina. Râul a adâncit rocile munților Balcani în Elena, curge în pante strânse cu colțuri cu frunze verzi, formând nenumărate cascade. Este o cascadă din destul de mică, dar frumoasă, sub care se formează un bazin. Obiectivul este unul dintre locurile preferate pentru recreere și relaxare.

Există un complex cu piscină și un restaurant, în apropiere se află și Mănăstirea Kapinovo „Sf. Nikola”, barajul „Yovkovtsi”. În fiecare an, în mod tradițional, se organizează un târg național cu multe jocuri și standuri, atrăgând atât fani bulgari, cât și străini și fani de motociclete.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12880463