Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Eco-Aleea din Miykovtsi, MiykovtsiCod 2566


Eco-aleea din Miikovtsi dezvăluie atracțiile naturale ale munților Balcani din Elena-Tvarditsa. Începe în apropierea zonei satului Miikovtsi, situat chiar la nu mai mult de 12 kilometri de Elena.

Bine-întreținuta Eco-aleea din Miikovtsi se desfășoară de-a lungul Râului Cald și are o altitudine medie de 730 de metri. Condițiile climatice și zilele multe însorite din regiune sunt o condiție excelentă pentru efectuarea de excursii cognitive de la începutul primăverii până toamna târziu.

Eco-aleea acoperă multe râuri mici cu curgere rapidă, alimentate de întinderile din munții Balcani din Elena-Tvarditsa, care în timpul verii oferă oportunități pentru înot. În unele dintre ele cresc mreană din Balcani și cleanul. Numeroasele pajiști vă invită să organizați picnicuri și la odihnă relaxantă aproape de izvoarele de munte.

Pe pajiști sunt fructe de pădure – căpșuni, zmeură, mure, ciuperci și o mare varietate de plante folositoare.

Satul Miykovtsi oferă opțiuni de cazare. În apropiere se află o mică pârtie de schi și sunt dezvoltate mai multe trasee care duc la diferite cabane din zonă.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12828091