Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Fântâna ”Micul Lako”, ArbanasiCod 2512


Fântâna ”Micul Lako” este situată la aproximativ 500m sud de centrul satului Arbanasi și aproximativ la 1,6 km nord de zona Ksilifor deasupra orașului Veliko Tărnovo. Cel mai simplu mod de a ajunge la fântână este un traseu marcat în jos de la capătul vestic al satului Arbanasi – aproximativ 500m.

Odată masivă, fântâna a fost ocolită de timp (și jefuitori), și străinul încă se mai poate bucura de apa rece delicioasă.

În loc sunt construite o masă cu bănci pentru odihnă. Pentru a ajunge direct din stânci până la fântână, există un al doilea izvor care formează o cascadă frumoasă, cu o înălțime de aproximativ 4 metri.

La aproximativ 400 de metri spre est, în șanțul din apropiere este Fântâna ”Micul Lako”, zvonurile spun că apa din această fântână a fost favorita lui Todor Zhivkov. Aproximativ o sută de metri în sus de Fântâna ”Micul Lako”, pe apă, se ajunge la peștera „Gaura Călugărului”.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net11712522