Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Insula Doychov, BatinCod 2311


Insula Doychov este o arie protejată, dispusă pe o suprafață de aproximativ 16 ha, inclusă pe teritoriul municipiului Borovo, județul Ruse. Aici se protejează pădurile de luncă, care constituie habitatul mai multor specii de păsări. Această insulă este unul dintre cele trei locuri cunoscute pentru cuibul vulturului de mare din secțiune bulgară a fluviului Dunărea. Vulturul de mare este o specie protejată, populația acestuia în Bulgaria numărând puțin mai mult de 20 de indivizi. Istoria relatează că insula s-a format din sedimente ale fluviului, adunate în jurul unei nave germane scufundate și, de aici, îi vine și numele – Insula Doychov.

Insula este o arie protejată și nu poate fi vizitată, însă poate fi observată de pe culmea panoramică aflată mai sus de satul Batin, cu binolcul sau telescopul, pentru a se urmări diverse păsări interesante.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12828170