Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Rețeaua de Piste de Biciclete, RuseCod 2351


Rețeaua de 14 km de piste pentru biciclete de pe teritoriul orașului Ruse, care este o rețea de primă clasă pentru biciclete din oraș, a fost construită în anul 2015. Conform planului legat de biciclete al orașului, parte integrantă a planului general de construcții a devenit construcția a încă 30 km de piste pentru biciclete.

Cei 14 km actuali leagă centrul orașului atât cu câteva carteiere-cheie, cât și cu obiective de transport și turistice importante – gara centrală, cheiul din Ruse, Parcul Tineretului, Pracul Renașterii, piața cooperativă publică, cartierele Druzhba, Charodeyka, Zravets și Rodina.

Planul rețelei de biciclete include legături către viitoarele piste de biciclete în direcția parcului natrural Rusenski Lom, prin cartierele Sredna Kula și Dolanite, cât și către Lesopark Lipnik și satul Nikolovo.

Pistele de biciclete sunt conforme cu traseul coridorului internațional pentru biciclete, Eurovelo 6.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12488426