Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Muzeu de Istorie, KilifarevoCod 2528


Kilifarevo este situat la 11 km sud de Veliko Tărnovo. Muzeul orașului Kalifarevo este găzduit în casa Seralieva, care a fost construită în secolul al 19-lea. Muzeul are un fond documentar amplu – imagini, și substanțial – care reprezintă regiunea Kalifarevo din antichitate până în zilele noastre.

Partea etnografică a expoziției este desfășurată în două planuri: interior cu o familie bogată de opere de la sfârșitul secolului al XIX-lea în care coexistă stilul de viață și decorul vieții rurale tradiționale, și de asemenea, viața bulgară și europeană din secolul al XIX-lea.

Cultura materială și particularitățile etnografice ale regiunii sunt expuse printr-o expunere deschisă în magazii special construite în curte. În mediul lor natural se află un material bogat de dovezi de materii prime, unelte și pentru productivitatea agriculturii, al transportului și artizanatului tipic de aici și mijloacele de subzistență suplimentare – căruțe, dogărie, butnărie, vilărie, filare, mutaferie, ceramică, prelucrarea pietrei și altele din a doua jumătate a secolului al XIX-lea – începutul secolului al XX-lea.

Este impresionantă și colecția mare de pietre votive și funerare prezentată – adevărate capodopere ale sculpturi în piatră din Renaștere.

La parter este galeria de artă care conține o varietate de picturi, grafica și sculpturi.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12874977