Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Plaja Vanilla Beach, KranevoCod 2063


Plaja Vanilla Beach este situata in statiunea Kranevo. Banda spatioasa si atractiva este situata in apropiere de statiunile Nisipurile de Aur si Albena. Se afla la aproximativ 25 km nord-est de Varna. Plaja ofera sezlonguri si umbrele de inchiriat, de asemenea, are un numar mare de baruri si restaurante, iar pentru siguranta pe plaja are grija un grup de salvamari.

Plaja lui Kranevo este una dintre cele mai linistită, curată si frumoasă de pe coasta bulgara. Acest loc este pitoresc si frumos si îi fascineaza pe toti cei care-l vad cel putin o data. Acolo isi petrec vara in principal familii si cupluri carora nu le plac statiunile aglomerate. Vanilla Beach, asa cum este cunoscut aceasta plaja, este deosebit de potrivita pentru plimbari romantice pe timp de noapte pe malul marii.

Banda de plaja lui Kranevo este lunga si spatioasa. Este spatiu suficient pentru toti vizitatorii precum si pentru distractii, cum ar fi volei pe plaja si fotbal. Interesant este ca, plajele statiunii Kranevo si Albena sunt una langa alta si va puteti plimba intre cele doua statiuni doar mergand pe jos pe nisip.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12854534