Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Casa de Etnografie, DobrichCod 2067


„Casa de etnografie” Dobrich este parte din Muzeul regional de istorie Dobrich. Este situată in centrul orasului Dobrich, aproape de Biserica „Sf. Mucenic George”. A fost construita intre 1860-1861 de un necunoscut mester balcanic, într-un stil arhitectural tipic renascentist. Astazi casa a fost restaurata si transformata intr-un muzeu. Cadrul său prezinta viata si mijloacele de existenta ale populatiei dobrogene la sfarsitul sec. XIX si inceputul secolului XX.

In subsolul casei sunt: holul, care arata imbracamintea traditionala a populatiei locale, bucătăria, soba (camera de dormit) si beci, unde sunt expuse recipientele originale pentru fabricarea si depozitarea proviziilor de iarna si a uneltelor agricole, obiecte legate de mestesugurile casnice. La etajul de sus, in camera de oaspeti este recreata atmosfera din casa unui negustor bogat , venit din Kotel. In restul camerelor sunt restaurate interioarele casei si un atelier de cusut din anii ‘20-30 ai secolului XX. Pe langa acestea există și o veranda, care a ocupat un loc important in viata familiei.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12688158