Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Muzeul Cimitir Militar, DobrichCod 2035


Pe locul fostei celebre biserici din Dobrich datată din timpul Renasterii, se afla cel mai mare cimitir militar din Bulgaria din primul război mondial.

Aici se odihnesc peste 3000 soldati din șase armate naționale, de șapte naționalități (bulgari, ruși, români, germani, turci, sârbi și evrei) și din patru culte. Astăzi, despre luptele memorabile din Dobrich, amintesc mormintele de piatră, expoziția „Dobrichka epopee 1916”, aleea steagurilor, focul etern și capela-osuar „Sf. Arhanghel Mihail”.

Cimitirul militar este asociat cu luptele pentru oras din 1916. În 1922 dobrogenii recunoscatori, cu fondurile lor proprii construiesc capela-osuar „Sf. Arhanghel Mihail”, pictată cu icoane de către pictorului Nicola Tahtunov din Dobrich. În 2003 au fost deschise: o nouă expoziție temporară „Dobrichka epopee 1916” și aleea memorabilă a steagurilor cu steagurile fiecărei țări ai cărei soldați sunt îngropati în Dobrich. Cimitirul militar este un loc pentru turism istoric si cultural, pentru vizitatori cu interese speciale.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12489013