Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Adunarea Folclorică pentru Tineri „Cu Bulgaria în inimă”, KavarnaCod 2096


De mai mult de zece ani orasul Kavarna este gazda Adunarii folclorice pentru tineri „Cu Bulgaria in inima”.
Organizatorii evenimentului sunt Primaria Kavarna si Compania „Pirin”. Pe parcursul celor trei zile de manifestare populara vor participa copiii si tinerii din Ucraina, Moldova, Albania, Macedonia, Serbia si Bulgaria. Festivalul nu este o competitie, dar cele mai bune performante din itmpul zilei, in mod traditional sunt incluse în concertele festive de seara.
Ca parte a festivalului au loc anual si competitiile „Revista de costume populare”, dansul „rychenica ” si „Miss si Mister Folclor”. Acesta este singurul festival de aceste dimensiuni, care uneste tinerii bulgari din intreaga lume, bazat pe folclor bulgar.
În anul 2004, unirea tinerilor din Bulgaria si din lume, pe baza unei traditii bogate si stravechi, a marcat inceputul festivalului. A fost stabilit ca traditional și denumit Festivalul de tineret “Cu Bulgaria in inima”. Targul a adunat de-a lungul anilor pe scena, tineri descendenti ai bulgarilor din Albania, Moldova, Ucraina, Macedonia, Romania si Serbia.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12438067