Serviciul AudioTravelGuide poate fi accesat GRATUIT, fara suprataxa, de pe orice telefon sunand la +40. Costul este cel al unui apel normal catre o retea fixa!
Sig Top
ROBG Audio Travel Guide App
Google Play Store
App Store

19000

INFO

OBIECTIVE PE JUDETE

Muzeul de Natură şi Istorie, DobrichCod 2030


Muzeul de natura si istorie – Dobrich este situat la începutul parcului orășenesc „Sf. Georgi”. Este creat în anul 1860 și declarat monument al artei de parc. Muzeul este obiectiv al Muzeulul regional de istorie Dobrich.

Muzeul dispune de două săli de expoziție:
Prima sală prezintă expoziția „Natura Dobrogei” – construita pe principiul dioramelor, pe panourile panoramice aflându-se picturi diverse naturale cu reprezentări tipice florei și faunei dobrogene. Expoziția „Natura Dobrogei” prezintă biodiversitatea Dobrogei într-un mod unic și puternic. La sectia Natura lucreaza si un laborator de dermoplastica, care se află în muzeul casa „Baba Vida”. Toate preparatele au fost făcute de Stoyan Nonev, unul dintre cei mai buni taxidermisti din Bulgaria.

Cealaltă cameră este utilizată pentru expoziții temporare și programe educationale. Aceasta prezinta expoziții cu semnificație internațională, națională și regională. Au loc evenimente muzeale diverse, ca programe educationale, auditoria, forme extracuriculare de educație, lecturi, ateliere și concursuri pentru copii.Did you spend the night/ are you planning to spend the night in the region?
If yes, how many nights do you intend to/have spend in the region?
Post ID
Post Name
Post URL


codelist


booked.net12150454